Onder begeleiding van artiest/ontwerpster Helina Guleria is het mogelijk voor jou om een reeks workshops (12 lessen) te volgen in de Snuffelmug Schalkwijk. Deze lessen zullen een vervolg zijn op de workshops voor beginners. Tijdens de workshops voor gevorderden werken we toe naar het creëren van een naaiproject naar keuze uit rest-materiaal. Stap voor stap zullen we eerst de patronen ontwikkelen, detail voorbeelden stikken met als einddoel een volledig keldingstuk/product af te krijgen.

Onder de naam Design Studio Guleria werkt Helina Guleria als freelance artiest en ontwerpster. Haar werk staat bekend om vrolijke, gekke en kleurrijke prints. Helina vind het belangrijk om rekening te houden met de natuur en het behoud hiervan. Er zijn diverse projecten waar oude objecten geupcycled zijn tot nieuw.

Eerste reeks workshops start op 1 November 2022. Inschrijving is per direct mogelijk! Wees snel en reserveer een plek door een bericht te sturen via onze contact formulier of door middel van een email via info@designstudioguleria.com

Looking for the English Version?

Praktische informatie

LokatieSchalkwijk, Noord-Holland
Deelnemers10
LeeftijdBoven 18j
NiveauGevorderd
TaalNederlands & Engels
Prijs595,00 euro per deelnemer
Betalingstermijn; 7 dagen voor aanvang workshop
DagenVrijdag middag (2uur t/m 4uur)
Tijd2 uur
InclusiefStof, naaigaren, patroonteken papier, teken, afspeld & meet benodigdheden
Exclusief