Onder begeleiding van artiest/ontwerpster Helina Guleria is het mogelijk voor jou om een reeks workshops (12 lessen) te volgen in haar studio in Haarlem of als gastdocent op scholen. De eerste paar workshops zullen lessen bevatten over textiel materiaal. Kinderen zullen ook een uitleg krijgen over hoe de recycling cyclus werkt door middel van een textiel sorteer les bij Spaarne Werkt. Tijdens de workshops wordt toegewerkt naar het maken van een upcycled T-Shirt die getoond zal worden tijdens een modeshow presentatie.

Onder de naam Design Studio Guleria werkt Helina Guleria als freelance artiest en ontwerpster. Haar werk staat bekend om vrolijke, gekke en kleurrijke prints. Helina vind het belangrijk om rekening te houden met de natuur en het behoud hiervan. Er zijn diverse projecten waar oude objecten geupcycled zijn tot nieuw.

Eerste reeks workshops start op 1 November 2022. Inschrijving is per direct mogelijk! Wees snel en reserveer een plek door een bericht te sturen via onze contact formulier of door middel van een email via info@designstudioguleria.com

Looking for the English Version?

Praktische informatie

LokatieHaarlem, Noord-Holland
Deelnemers12
LeeftijdBoven 7j
NiveauBeginner
TaalNederlands
PrijsAlleen volgeboekte lessen worden geaccepteerd – prijs op aanvraag
Betalingstermijn; 7 dagen voor aanvang workshop
DagenVrijdag middag (2uur t/m 3 1/2 uur)
Tijd1 1/2 uur
InclusiefMaterialen
Exclusief